Sådan kan du nemt lave SEO-tekster helt gratis

Hvis du gerne vil skabe de gode SEO-tekster selv og ikke har ønske om at benytte et bureau, kan du forholdsvist nemt komme til det. Helt uden de bedste skriveegenskaber. Du kan nemlig bruge Google Doc’s stemmegenkendelse, som skriver alt det ned, som du fortæller. Dvs. du kan fortælle den gode historie til bloggen, om et produkt til din webshop eller noget helt tredje.

Hvordan får du SEO-teksten til at blive god

Grundet stemmegenkendelse behøver du til at starte med ikke gøre andet end at fortælle om det, som skal skrives ned. Google Doc skriver mens du taler. Bagefter er det dog nødvendigt at du går ind og retter teksten. Desuden kan du i samme omgang sørge for at indsætte evt. overskrifter, links, ekstra keywords, billeder og andet relevant for din SEO-artikel.

Brug Google Translate hvis du vil have den oversat engelsk

Ja, selvom de flest i forvejen flittigt bruger Google Translate, skal den stadig nævnes. Vi oplever nemlig gang på gang at blive spurgt om det er godt nok. Det er det, men det er meget vigtigt at man læser korrektur på oversættelsen, og at man får rettet den godt til. Hos Nem Media korrekturlæser vi gerne SEO-tekster, tilføjer keywords eller andet.

Hvor gode er denne form for SEO-tekster i virkeligheden – kan de måle sig med professionelle bureauers?

Det korte svar er nej. Men det kommer helt an på hvad de skal bruges til. Skal de bruges som blogindlæg, til linkbuilding eller mindre produkttekster, er de gode nok for de mindre hjemmesider og webshop. Dog kan det være udfordrende, hvis det er tale om komplicerede produkter eller andet som skal omtales i artiklerne. Derfor er det typisk et sted at starte for en mindre hjemmeside eller webshop, men hvis der virkelig skal rykkes på nogle placeringer på Google, så er du nok nødt til at få hjælp fra et bureau.

Hvad koster SEO-tekster, hvis Nem Media skal levere dem?   

Det er typisk svært at nævne konkrete priser, da det kan afhænge af emner og produkter mm., men den mest almindelig pris hos os er på 1-1,50 kr. per ord. Dvs. en artikel på fx 300 ord koster almindeligvis 300-450 kr. per artikel. Det er inklusiv research og keyword-analyse, så du får en færdig korrekturlæst SEO-tekst med korrekte keywords, der får øget dine Google placeringer. Der er typisk en del penge at spare, hvis man har flere artikler, produkttekster eller andet.

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på SEO-tekster, er du velkommen til at kontakte os på nem@nemmedia.dk, tlf. 42 81 11 10 eller gennem kontaktformularen.