grå cirkle-04
grå cirkle-04

1 SCENE

1900,- 

Animationsvideo på op til 20 sekunder

Tekstforfatning

En rettelsesrunde

Bestil animationsvideo

2 SCENER

2900,-

Animationsvideo på op til 30 sekunder

Tekstforfatning

To rettelsesrunder

Bestil animationsvideo

3 SCENER

3900,-

Animationsvideo på op til 45 sekunder

Tekstforfatning

Tre rettelsesrunder

Bestil animationsvideo

4 SCENER

4.900,-

Animationsvideo på op til 60 sekunder

Tekstforfatning

Tre rettelsesrunder

Bestil animationsvideo

Er du i tvivl om hvilken pakke du skal vælge, har du kun brug for en enkelt kort animationsvideo på fx 5-10 sekunder (fra 1500,- kr.), en ekstra lang video og/eller flere scener eller mere end en animationsvideo (op til 50 % rabat), kan du kontakte os for et konkret tilbud. 

hvid
Animationsfilm til dit behov

Animationvideoer til alle formål

Fang dine kunders opmærksomhed og interesse med animationsfilm om din service, en explainer-video, en salgsvideo eller andet. Udover god branding, blikfang og optimal storytelling, kan animationsfilmene nemt, sjovt og yderst kreativt forklare dine kunder præcist hvad du kan gøre for dem.

Uanset dit behov, sørger vi for at lave en animationsfilm til det formål du ønsker – du sætter rammerne og stilen, men vores kreative medarbejdere gør det nemt for dig, at få udformet din animationsfilm efter din vision. Du bestemmer selv hvor meget du ønsker at involvere dig.

Processen

Så nemt er det at få din animationsvideo

1) Vælg formålet, målgruppen og platformen

Her vælger du hvilket formål animationsvideoen skal have, hvem den skal henvende sig til (målgruppen) og distributionskanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, din hjemmeside eller andet). Det er også vigtigt med budskabet, og du skal derfor også vælge dette. Vi rådgiver og hjælper meget gerne med alle dele af processen, så du er meget velkommen til at kontakte os.

2) Animation af hovedpersoner og biroller

Her skal vi have en ide om hvordan den skal se ud. Vi sender dig gerne flere eksempler på, hvordan den kan komme til at se ud. Du kan vælge hvordan hovedrollen og eventuelle biroller skal se ud, fx om du ønsker dig selv som animation, en kvinde, mand eller noget helt fjerde.

3) Animationsvideoens indhold og omhandling

Her vælger du hvad animationsvideoen skal handle om. Vi er kreative mennesker, og ud fra fx 3 korte linjer, kan vi skabe magi. Du kan skrive et kort manuskript eller et resumé, eller overlade det til vores reklamespecialist – så får du 2-3 idéer du kan vælge mellem. 

4) Stemmer og tale

Skal der være stemmer/tale i animationsvideoen eller er der behov for undertekster eller andet, så er det her det besluttes om det skal være herre-, dame-, barnestemmer eller noget andet.

Tidperspektiv

Hvor længe går der til videoen er klar?

Når du har lagt ordren, kan animationsvideoen blive klar på 7 dage eller efter behov. 

Fra du bestiller videoen til tekstforfatning, produktion og korrekturgang går der typisk ca. 3-4 hverdage, hvorefter videoen rettes til, finpudses og leveres til dig i det format som passer til den kanal du skal uploade og eksponere videoen på. 

Har du bestilt mere end en animationsvideo, kan det på forhånd aftales hvornår hver video skal leveres. Hvis du ønsker mere information om bestilling af flere animationsvideoer eller du har andre spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os.

Priser

Hvad koster en animationsvideo?

En animationsvideo kan bestå af flere scener, forskellige længder, med stemmer eller speaker, undertekster og andet, som alt sammen spiller ind, når prisen skal fastlægges.

Hos Nem Media har vi mange andre ben at stå på, og derfor kan vi også tilbyde animationsvideoer billigere end mange andre bureauer. Ofte ser vi at konkurrenternes priser er i omegnen af dobbelt så høje som vores priser. 

Her får du nogle priseksempler:

  1. priseksempel: “Glædelig ramadan” videoen som ses på denne side er en kort video til brug på sociale medier. Animationen forestiller personen som har bestilt videoen. Pris: 1500,- kr.

  2. priseksempel: “Lam til påske” videoen som ses til venstre er en kort video til brug på Youtube samt sociale medier. Animationen forestiller vores kunde som har bestilt videoen. Pris: 1900,- kr.
  3. priseksempel: “Fiskeren” videoen ovenfor er lavet med henblik på at markedsføre, sælge og skabe brand awareness omkring de blink (fiskeriprodukt) som kunden producerer. Pris: 2900,- kr.
  4. priseksempel: “Valenstinesdag og Ali Baba Steaks” video øverst på siden er produceret ifm. valentinesdag og med henblik på at gøre opmærksom på kundens lækre steaks. Pris: 3900,-
Nemmedia website 2020 Grå bund negativ-04

Her er nogle af fordelene ved animationsvideoer

En animationsvideo er en god, sjov og anderledes måde at formidle et budskab.

Animation-ikon-storytelling

Storytelling

Animationsvideoer giver mulighed for at simplificere et budskab til din målgruppe på en sjov, kreativ og enkel måde

Animation-ikon-branding

Brandingværdi

Fremhæver din virksomhed som en aktiv og kreativ virksomhed, og giver din målgruppe noget at huske dig for

Animation-ikon-salg

Salg

Ved at sætte fokus på et konkret produkt eller en service, kan du lange flere produkter udover disken

Animation-ikon-eksplainer

Underholdende eksplainer

Forklarer produktfunktioner, services, processer og fremgangsmåder på en sjov måde

Animation-ikon-aktivitet

Aktivitet

Skaber liv til din hjemmeside, sociale medier, nyhedsbrev, youtube kanal eller andet

Animation-ikon-blikfang

Variation og blikfang

Giver din målgruppe en ny måde at se din virksomhed, dine produkter, services og andet på

hvid
Fandt du ikke den information du ledte efter?

Kontakt os og hør mere om mulighederne for animationsvideoer

Vi tilbyder animationsvideoer i alle former – korte, lange, seriøse, sjove eller noget helt femte! 

For at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder, kan man få en indikation af priser på vores animationsfilm her på siden, men hvis du vil have et konkret tilbud på din animationsvideo eller har andre spørgsmål, kan du altid komme i kontakt med os.

Kontakt os og hør nærmere