grå cirkle-04
grå cirkle-04

Lad os hjælpe dig med din visuelle identitet

Vores grafiske designer har mange års erfaring med alt lige fra design af hjemmesider, webshops, logoer og til opsætning af annoncer, brochurer, magasiner og meget andet. Skal du fx have nyt logo eller nyt design af din hjemmeside, kan vi helt sikkert designe noget efter dine ønsker. Du kan også se, hvordan du får en helt ny hjemmeside eller webshop.

Grafisk design på freelance basis

495,- / Per time

Alt inden for webdesign

Kontakt os

Logodesign

2500,-

Design af logo efter dine ønsker

Korrekturgang

Alle relevante filer – Vectorfiler

Kontakt os

Re-design af hjemmeside

 fra 3.000,-

Ændringer i farver, undersider, menuer og lignende

Tilføjelse af særlige illustrationer

Nyt tema og elementer

Mange andre muligheder 

Kontakt os

Andet grafisk arbejde

495,- / Per time

Annonceproduktion

Design af brochure og foldere

Bannere

Visitkort

Alle andre marketingmaterialer

Kontakt os

Vi kan også designe din næste hjemmeside eller webshop, og vi designer både unikke skræddersyede websteder fra bunden, såvel som personligt tilpassede skabelonhjemmesider. 

Modernisering & branding

Re-design af hjemmeside eller undersider

Har du allerede en hjemmeside som trænger til et moderne løft, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi kan arbejde helt ud fra dine ønsker, eller være kreative og lave noget smukt og unikt. Vi har re-designet mange eksisterende hjemmesider gennem tiden, men nogle gange er det tid til at få en ny hjemmeside i stedet. Her kan du læse mere om at få en helt ny hjemmeside eller webshop.

Ønsker du i stedet at få re-designet og lavet om i dine eksisterende undersider, sådan at de fremstår flottere og mere indbydende, kan vi hjælpe med at designe nogle informerende illustrationer, ændre farver, opsætning, funktioner og meget andet.

Ny-webdesign
Nyt logo

Logodesign eller re-design

Har du ikke et logo endnu, kan vi hjælpe dig med din visuelle identitet. Vi kan både stå for designet af logoet, og vi kan også bidrage med rådgivning og branding-tips, hvor vi anbefaler farvenuancer, skrifttyper, ikoner og andet, baseret på hvad der vil give dig den bedste forudsætning for at fange din konkrete målgruppes opmærksomhed bedst. Vi udarbejder flere udkast, og vi afslutter ikke designet af logoet, før du er tilfreds.

Hvis du allerede har et logo, som du ønsker re-designet eller moderniseret, kan vi hurtigt og nemt hjælpe dig med dette. Det foregår helt efter dine ønsker.

Gør websiden livlig

Illustrationer og billeder til hjemmesider

Vi kan hjælpe dig med at få nogle rigtigt flotte og informerende illustrationer til din hjemmeside. Det kan være alt fra illustrationer som beskriver et serviceforløb, købsforløb eller en produktbeskrivelse, til illustrationer som er sjove og vittige og giver hjemmesiden personlighed.

Hvis du ønsker at få taget nogle professionelle billeder af din virksomhed, medarbejdere, produkter eller andet, kan vi også sørge for photoshop arbejdet med disse, så de fremstår helt skarpe. I kan evt. selv sørge for fotograferingen og sende billederne til os, eller vi kan komme ud og tage dem for jer efter aftale.

SEO-tekst
grå cirkle-04

Vi hjælper dig hele vejen

I mange tilfælde bruges vi som personlige rådgivere ifm. udarbejdelse af idéer og gode marketingmaterialer mm.

Grafisk-design

Ide og sparring

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige ide til illustrationer, logo, billeder, foldere og meget andet 

Marketing-rådgivning

Rådgivning

Vores marketingfolk kan rådgive dig vedrørende farvevalg, indhold, struktur og meget mere

xb2

Udarbejdelse

Vi udfører det grafiske arbejde nøjagtigt efter aftale. Vi har aldrig fastlagte korrekturgange, og det vigtigste er, at vi ikke er i mål før du er glad og tilfreds med resultatet.

Vi laver alt grafisk arbejde

Opsætning af annoncer, brochurer, foldere og lignende

Skal I have opsat annoncer, brochurer og lignende, kan vi stå for alt lige fra designet til tryk og levering til jeres adresse.

Det foregår typisk på den måde, at I sender os ønsker, tekst og billeder/illustrationer til opsætningen, hvorefter vi sender jer et udkast, som vi kan arbejde videre ud fra. Udkastet tilpasses indtil I er helt tilfredse. Er der tale om en tryksag, kan vi inkludere dette i det uforpligtende tilbud, som I kan få på opsætningen ved at kontakte os.

Kontakt os og hør nærmere