grå cirkle-04
grå cirkle-04

Vi er der især når du har brug for hjælp

Du kan få hosted en hjemmeside ved selv at stå for det, lade os hoste den eller få en anden virksomhed til det. Der findes ikke en hjemmeside, som ikke kræver hosting. Du kan få hosted din hjemmeside eller webshop hos os fra kun 150,- kr. per måned.

Hosting og domæne

150,- / måned

Gratis oprettelse
1 domæne
Ubegrænset antal mails
Daglig backup af hjemmeside
Ubegrænset trafik
Ubegrænset plads
Fuld adgang til din hjemmesides cPanel (kontrolpanel)

Bestil pakke

Hosting med opdatering og support

300,- / måned

Gratis oprettelse
1 domæne
Ubegrænset antal mails
Daglig backup af hjemmeside
Ubegrænset trafik
Ubegrænset plads
Fuld adgang til din hjemmesides cPanel (kontrolpanel)
Personlig support

Bestil pakke

God hosting er, at du kan få fat på os, når/hvis du får brug for det

Support på timebasis og klippekortsaftaler

Vi hjælper med support på din hjemmeside webshop uanset om den er lavet af os eller andre

Timepris

595,-

Bestil pakke

5 timers klippekort

2750,-

Bestil pakke

10 timers klippekort

5250,-

Bestil pakke

20 timers klippekort

10.000,-

Bestil pakke

Vores klippekort betales forud og har ingen udløbsdato, så du bestemmer selv om klippene skal på en uge, en måned eller et år

Praktisk info

Dit domæne

Domænet er din hjemmesides unikke navn på internettet, og er det som man skal skrive for at komme direkte ind på din hjemmeside. Alle danske domæner administreres af DK Hostmaster, hvor der betales et årligt gebyr for hvert domæne man ejer. Det koster ca. 50 kr. årligt per domæne. Vi kan sørge for at betale den årligt, så du ikke ubelejliges med det.

Hosting

Hosting af hjemmesider kan forklares med et eksempel om fysiske butikker i den forstand, at hvor de fysiske butikker lejer fysiske lokaler, så skal hjemmesider leje en digital plads på nettet. Det er der, hvor hjemmesidens filer mm. er uploadet og tilgængelige.

Rettigheder til domæne og hjemmeside

Du ejer 100 % alt vedrørende din hjemmeside, data, domæner mm. Hvis du en dag skulle ønske selv at hoste det eller flytte det andetsteds, kan du gøre det. Det koster intet hos os.

Hosting
Server og support

Om serveren hvor hjemmesiderne er hostede

Vores servere er superhurtige, da det bl.a. er afgørende for hvor hurtigt din hjemmeside loader/åbner, og har betydning for at få gode resultater med søgemaskineoptimering. Skulle du få problemer med din hjemmeside, sørger vi for at hente en tidligere kopi af hjemmesiden fra vores automatiske sikkerhedskopiering som foretages dagligt. Skulle du derfor ved en fejl have ødelagt noget, eller er din hjemmeside blevet hacket, kan vi oftest finde en tidligere kopi af hjemmesiden og hurtigt løse problemet. Du får ubegrænset plads og trafik på vores server.

Personlig support

Vi tilbyder personlig support til både eksisterende og nye kunder. Har du brug for hjælp med at få rettet fejl eller andet på din hjemmeside, kan vi hurtigt hjælpe dig. Vores supporter er hurtige til at rette fejl, og vi klarer ofte opgaverne på kun 1-2 dage. Så har du problemer med din hjemmeside, er den blevet hacket eller laver fejl, så tøv ikke med at tage kontakt med det samme. Det koster 495,- kr. per time.

grå cirkle-04

Vi tilbyder følgende

Mangler du information om et konkret produkt, kan du kontakte os helt uforpligtende

Hosting og webhotel

Sikker hosting

Vi hoster flere hjemmesider og tilbyder hosting fra kun 150,- kr. per måned. Vores servere er superhurtige og har en oppetid på 99,9 %

Marketing-rådgivning

Support

Skulle du få problemer med din hjemmeside, eller skulle den gå ned, kan vi altid hjælpe dig med at få løst udfordringerne. Dermed er din hjemmeside hurtigt oppe og køre igen

a26

Sikkerhed

Vi sørger for basal sikkerhed til alle hjemmesider, som vi hoster. Skulle du alligevel være så uheldig at blive hacket, hjælper vi dig med at rense din hjemmeside.

Kontakt

Overvejer du at få hosted din hjemmeside hos os?

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak omkring hosting- og supportmulighederne, og kan træffes alle hverdage kl. 9-17 samt lørdage kl. 12-15. 

Kontakt os og hør nærmere