grå cirkle-04
grå cirkle-04

Pris for SEO-tekster & blogindlæg

At skrive gode SEO-tekster og blogindlæg er en vigtig del af content marketing. Når du ønsker at blive fundet på Google, kræver det masser af tekst! Vi kan skrive relevante underside-/produkttekster eller blogindlæg til din hjemmeside i høj kvalitet. Uanset om det er en enkelt omgang tekster til din hjemmeside eller faste ugentlige blogindlæg til din blog, kan vi hjælpe dig.

200-300 ord500-600 ord1000-1100 ord
1-3 tekster450,- kr. per stk.750,- kr. per stk.1200,- kr. per stk
4-7 tekster390,- kr. per stk.690,- kr. per stk.1050,- kr. per stk.
8-14 tekster350,- kr. per stk.650,- kr. per stk.950,- kr. per stk.
15+ tekster: Kontakt os og få et skræddersyet tilbud. Det er uforpligtende.

Pris på redigering og optimering af eksisterende tekster/SEO-tekster

Har du allerede tekster på din hjemmeside, som du ønsker skal optimeres til Google og læses igennem for korrektur, så vi også hjælpe med det. Vi optimerer teksterne efter mest relevante søgeord, som potentielt giver mest trafik til din hjemmeside. Priserne på redigering og optimering af eksisterende tekster/SEO-tekster er:

200-300 ord500-600 ord1000-1100 ord
1-3 tekster200,- kr. per stk.300,- kr. per stk.450,- kr. per stk
4-7 tekster175,- kr. per stk.250,- kr. per stk.400,- kr. per stk.
8-14 tekster150,- kr. per stk.200,- kr. per stk.350,- kr. per stk.
51+ tekster: Kontakt os og få et skræddersyet tilbud. Det er uforpligtende.
Tekstforfatning 

Sådan virker gode SEO-tekster og blogindlæg

Google bruger teksterne til at finde ud af, hvad din hjemmeside og undersiderne handler om, og dermed også hvilke forespørgsler der skal fremtvinge din hjemmeside i søgeresultaterne. Derfor skal du helst have nogle gode, lange, relevante og unikke tekster til dine sider. Det vil helt sikkert samtidigt også være til gavn for dine besøgende med informationen.

Sælger du fx tøj, vil du under produkterne typisk skrive en kort salgstekst samt produktbeskrivelse, men her giver det også rigtig god mening, at der derunder er mere information/tekst til gavn for både Google og de besøgende. Det kan fx være en længere tekst om produkternes funktion, materiale, produktionsland, produktionsmetode, historie og lignende. Det gør det nemmere for Google at gennemskue helt nøjagtigt, hvornår og ved hvilke søgeforespørgsler din hjemmeside skal findes. Jo mere præcis og relevant tekst, desto bedre. Det er optimalt at have tekst på alle sider, undersider og produktsider, som du ønsker Google skal dirigere besøgende ind på. Derudover er det optimalt at udgive blogindlæg eller artikler på hjemmesiden om delemner fra din branche og dit arbejdsområde.

SEO-tekster
Gode-seo-tekster
Den gode SEO-tekst

Sådan skaber vi gode SEO-tekster

Det vigtigste i processen, er at vi får sat os ind i din branche. Vi har et godt udgangspunkt, da vi gennem de sidste 10 år har haft mange kunder fra forskellige brancher, hvilket har givet os indblik i mange brancher. Derudover udarbejder vi en grundig SEO-analyse og finder relevante keywords/nøgleord og termer, som vi tager udgangspunkt i, når vi skal skrive teksterne. Forarbejdet er altafgørende for, at få teksterne optimeret tilstrækkeligt, til at kunne rangere i toppen af Google.

Her spørger vi dig ind til din erfaring med dine kunder. Det handler om, at vi skal have et indblik i, hvilke spørgsmål du oplever, at kunderne har. Disse spørgsmål er ofte nogle, som vi vil besvare i SEO-teksterne, da der kan sidde andre og søge samme svar online, og da det giver Google og de besøgende relevant information. Det kan også være baggrund for nogle rigtig gode og indholdsrige blogindlæg.

Vi tager os af alt analysering af søgeord og udformning af alle tekster, men for at de er bedst, bør det være i samarbejde med dig. Hvor meget du ønsker at involveres, er helt op til dig. Det eneste du behøver at gøre, er at fortælle os, hvis du har gode ideer eller ønsker til indlæggende. Vi kan altid finde på noget godt og relevant ud fra SEO-rapporten, hvor vi skriver om de emner, som vil give dig mest trafik.

Vi kan finde emner, skrive, redigere efter din ønsker og læse korrektur samt oversætte

Når vi har skrevet om et emne, får du teksten til gennemsyn. Når du har læst den igennem, kan du sende os eventuelle ønsker eller rettelser, du vil have foretaget. Så redigerer vi teksten efter din anvisninger, hvorefter vi læser endelig korrektur. Skulle du ønsker at få teksten oversat til andre sprog, er det også noget vi kan hjælpe med.

Gode-seo-tekster