hvid
Skræddersyet hjemmeside
Efter egne ønsker

Skræddersyet hjemmeside

Har du ideer og særlige ønsker til din nye hjemmeside, kan vi realisere dem og skabe et lækkert hjemmeside design 

Læs mere
marketing-boost
Marketing startpakker

Marketingboost

Skal din hjemmeside eller webshop findes online fra starten, kan du med disse pakker hurtigt få skabt trafik til siden allerede fra i morgen

Læs mere

Vi har i snart 10 år produceret og designet skræddersyede hjemmesider, som laves fra bunden og helt efter vores kunders ønsker. Det tilbyder vi stadigvæk, og vi nyder stadig hele processen, og at se det endelige resultat. Vi har dog grundet den store efterspørgsel på billige hjemmesider – især fra iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder – også valgt at tilbyde hjemmesideskabeloner, som vi kan tilpasse vores kunder ønsker. Hjemmesideskabelonerne kan ændres i funktioner, logo, design, farver, menuer og meget andet, sådan at de til slut er helt unikke hjemmesider, som passer nøjagtigt til jeres virksomheds profil.

Designprocessen

Hvordan foregår det?

Uanset om I ønsker en personligt tilpasset standardhjemmeside eller en helt skræddersyet hjemmeside, starter vi som udgangspunkt med at kontakte jer, så vi kan tale nærmere om jeres ønsker og forventninger. I forlængelse af dette, får I en fuldstændig uforpligtende pris på hjemmesidedesignet. Ønsker I at gå videre med samarbejdet, laver vi en detaljeret arbejdsplan, hvor I kan se alle arbejdsopgaverne skitseret. Når vi starter med websitedesignet, vil vi først lave det grove arbejde/skelettet og indsætte billeder, logoer og andet, så I kan se, at vi er på rette spor. Derfra forsætter vi arbejdet og får tilpasset der, hvor det er nødvendigt. Der vil være nogle opkald, mails og evt. møder indimellem, så vi sikrer os, at afstemningen er korrekt under hele forløbet. 

  • I får et forpligtende tilbud på hjemmesiden ud fra jeres ønsker

  • Én fast kontaktperson som følger hele forløbet til dørs

  • Ubegrænset antal korrekturgange og ændringer til I er tilfredse

Grafisk design
Skræddersyet webdesign

Effektive hjemmesider tilpasset din målgruppe

Vores webdesignere er dedikerede til at levere fantastiske hjemmesider, der skiller sig ud i mængden og imødekommer dine specifikke behov. Uanset om du har brug for en personlig hjemmeside, en dynamisk blogside, en professionel virksomhedsside eller endda specialiserede portaler som job- eller leasingportaler, er vi klar til at realisere din vision.

Vi hos Nem Media ApS forstår, at din digitale tilstedeværelse er en afgørende faktor for din succes. Derfor stræber vi efter at levere webdesign, der ikke kun er visuelt tiltalende, men også brugervenlige og målrettet din målgruppe. Vores erfarne team kombinerer kreativitet med teknisk dygtighed for at skabe hjemmesider, der ikke bare er smukke, men også yder effektive resultater.

Vi er stolte af vores evne til at imødekomme en bred vifte af behov. Fra enkeltpersoner til virksomheder og alt derimellem, skaber vi hjemmesider, der afspejler din unikhed og formidler din budskab klart. Vores dygtighed strækker sig også til specialiserede portaler som job- og leasingportaler, hvor vi skaber intuitivt design og funktioner, der letter brugeroplevelsen.

Konkurrencedygtige priser

Vi forstår vigtigheden af konkurrencedygtige priser. Hos Nem Media ApS får du kvalitet uden at bryde banken. Vores mål er at give dig værdi for dine penge og sikre, at din investering i en hjemmeside giver dig imponerende resultater på lang sigt. Vores priser starter derfor fra kun 4950,- ex moms, hvilket typisk dækker dit behov, hvis du ønsker en personlig hjemmeside eller standard/mindre virksomhedsside.

Skræddersyet webdesign efter dine ønsker

Vi holder vores løfte om at levere hjemmesider, der er nøjagtigt som aftalt og skræddersyet efter dine ønsker. Vi forstår, at din vision er vigtig, og vores dedikerede team arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at hver eneste detalje er på plads. Din tilfredshed er vores fornøjelse, og vi er stolte af at overlevere hjemmesider, der overstiger dine forventninger.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din kommende hjemmeside på nem@nemmedia.dk eller tlf. 4281 1110.