hvid
Skræddersyet hjemmeside
Efter egne ønsker

Skræddersyet hjemmeside

Har du ideer og særlige ønsker til din nye hjemmeside, kan vi realisere dem og skabe et lækkert hjemmeside design 

Læs mere
Standard hjemmeside
Tilpasset skabelon

Standard hjemmeside

Vores standardløsninger indeholder alle basale funktioner og kan tilpasses med dit logo, farvevalg og meget andet, så du får en unik hjemmeside.

Læs mere
marketing-boost
Marketing startpakker

Marketingboost

Skal din hjemmeside eller webshop findes online fra starten, kan du med disse pakker hurtigt få skabt trafik til siden allerede fra i morgen

Læs mere

Vi har i snart 10 år produceret og designet skræddersyede hjemmesider, som laves fra bunden og helt efter vores kunders ønsker. Det tilbyder vi stadigvæk, og vi nyder stadig hele processen, og at se det endelige resultat. Vi har dog grundet den store efterspørgsel på billige hjemmesider – især fra iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder – også valgt at tilbyde hjemmesideskabeloner, som vi kan tilpasse vores kunder ønsker. Hjemmesideskabelonerne kan ændres i funktioner, logo, design, farver, menuer og meget andet, sådan at de til slut er helt unikke hjemmesider, som passer nøjagtigt til jeres virksomheds profil.

Designprocessen

Hvordan foregår det?

Uanset om I ønsker en personligt tilpasset standardhjemmeside eller en helt skræddersyet hjemmeside, starter vi som udgangspunkt med at kontakte jer, så vi kan tale nærmere om jeres ønsker og forventninger. I forlængelse af dette, får I en fuldstændig uforpligtende pris på hjemmesidedesignet. Ønsker I at gå videre med samarbejdet, laver vi en detaljeret arbejdsplan, hvor I kan se alle arbejdsopgaverne skitseret. Når vi starter med websitedesignet, vil vi først lave det grove arbejde/skelettet og indsætte billeder, logoer og andet, så I kan se, at vi er på rette spor. Derfra forsætter vi arbejdet og får tilpasset der, hvor det er nødvendigt. Der vil være nogle opkald, mails og evt. møder indimellem, så vi sikrer os, at afstemningen er korrekt under hele forløbet. 

  • I får et forpligtende tilbud på hjemmesiden ud fra jeres ønsker

  • Én fast kontaktperson som følger hele forløbet til dørs

  • Ubegrænset antal korrekturgange og ændringer til I er tilfredse

Grafisk design