grå cirkle-04
grå cirkle-04

Ønsker I en skræddersyet ny webshop?

Vi har lavet skræddersyede hjemmesider i snart 10 år, og vi har endnu ikke oplevet utilfredse kunder. Det skyldes helt sikkert, at vi gerne går en ekstra meter for at have glade kunder og samarbejdspartnere. Vi vægter et højt serviceniveau, så alle vores kunder nyder kontakten med os. Vi ved jo, at glade og tilfredse kunder henviser flere kunder til os – og det er sådan vores virksomhed blev bygget op. Vi startede ud med at producere skræddersyede hjemmesider til virksomheder i vores netværk, og derigennem blev vi anbefalet til andre, hvormed vi naturligt vækstede.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er det nemmere at forklare dine ønsker telefonisk, eller ønsker du et møde med en konsulent, kan du ringe til os på tlf. 42 81 11 10. Vi er ved telefonen ml. kl. 9.00-17.00 alle hverdage.

Har du også behov for Google Ads, Facebook Annoncering eller andre af vores online marketing services, tilbyder vi gode samlerabatter. 

hvid
Forløbet

Designprocessen ved en skræddersyet webshop løsning

Det vil være startet med, at vi har haft dannet os et overblik over, omfanget af arbejdet med dit webshop design. Ud fra det, vil du have haft fået et uforpligtende tilbud på webshopproduktionen, som du så efterfølgende har godkendt. Derefter kan designprocessen deles groft op i følgende punkter:

  1. Vi tager en mere detaljeret samtale, hvor vi kommer omkring dine ønsker til funktionalitet, farver, menupunkter og andre præferencer. Her får vi et indblik i din vision og en forståelse af, hvilken retning vi skal.
  2. Vores erfarne grafiker designer første layoutforslag af webshoppen. Her handler det om, at vi sikrer os, at vi er på rette vej. Ellers ændrer og tilpasser vi layoutet, til du er glad for designretningen.
  3. Når designet matcher dine ønsker, går vi i gang med at implementere særlige funktioner, som gennemtestes så de er fejlfri.
  4. Herefter finpudser vi menupunkter, sider og undersider mm. Vi tilføjer tekster, billeder og illustrationer efter aftale. I vil også have fuld adgang til at tilføje, ændre og redigere i webshoppen. I vil have 100 % ejerskab af jeres webshop.
  5. Når webshopdesignet er godkendt, implementeres evt. betalingsmoduler, det kommer online og andet praktisk.
Skræddersyet-ny-hjemmeside
Standard hjemmeside
Webshop pris

Hvad koster en skræddersyet ny webshop?

Vi har produceret mange skræddersyede webshops for små og mellemstore virksomheder, og priserne har varieret meget. Prisen afgøres især af jeres ønsker for webshoppens design og især funktioner. Fx er bookingsystemer, integrationer til andre systemer, automatiske prisberegnere og lignende, noget som øger prisen på et webshop design. Det har også stor betydning, om vi skal skrive tekst til undersider og producere særlige grafiske illustrationer mm. Simpelt fortalt, så handler det om, hvor meget tid det vil kræve af os. Til gengæld giver vi jer en fast pris/uforpligtende tilbud på opgaven, så I ikke skal være i tvivl om, hvor meget det vil koste. Prisen er typisk lavere end andre bureauers, da vi har mange ben at stå på. Vi tilbyder nemlig også strategisk branding, marketing rådgivning, SEO af højeste kvalitet, drift og optimering af Google Ads og Google Shopping, Facebook annoncering, Linkbuilding, Grafisk design, tekstforfatning og meget, meget andet.

Eksempler på udvidelser til WooCommerce

Udvidelser til WooCommerce

AutomateWoo

Sender bl.a. opfølgende mails til kunder og til dem som har forladt din webshop efter at have lagt noget i kurven, og uden at gennemføre bestillingen.

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

Autogenererer fakturaer og pakkesedler til hver enkelte ordre i PDF-format.

Wholesale For WooCommerce

Kan bruges til at give forskellige priser på produkter, fx til B2B kunder.

WooCommerce Currency Switcher

Så du kan sælge dine produkter/ydelser i forskellige valutaer.

WooCommerce Subscriptions

Til dig der ønsker at sælge abonnementer og abonnementsbaserede løsninger gennem din webshop.

 
Skræddersyet-ny-hjemmeside
Nemmedia website 2020 Grå bund negativ-04

Det får du med en ny webshop fra Nem Media

Her får du et udpluk af mulighederne med dit nye webshop design

Wordpress-hjemmeside

Fuld funktionsdygtig webshop

Du får en fuldt funktionsdygtig webshop i det prisbelønnede CMS-system WordPress og WooCommerce. Det er meget brugervenligt.

a18

Integrering & automatisering

Af betalings-, fragt- og regnskabssystem. GLS, Postnord, Epay, Quickpay, Mobilepay, Dinero, E-conomic og mange andre.

Pagespeed

Hastighed

Vi har fokus på webshoppens hastighed fra start, så dine besøgende ikke mister tålmodigheden med den og forlader den inden købet gennemføres.

a19

Abonnementsløsning

Ønsker du at tilbyde varer eller tjenester på abonnement, så tilbyder vi en solid løsning via WooCommerce, med komplet automatisk opkrævning og mange muligheder!

søgemaskineoptimeret-hjemmeside

Søgemaskineoptimering

Hos Nem Media designes alle webshops som udgangspunkt med tanke på at skabe mest trafik til din shop, og vi sørger derfor for at den basale SEO er på plads.

Hosting-og-support

Hosting og support

Du kan selv bestemme om du selv vil klare hostingen, eller om vi skal hoste webshoppen for dig. Vi kan sørge for opdatering, sikkerhed og support fra kun 99,- per måned.

hvid
Referencer

Her er nogle eksempler på webshops vi har produceret

BikeFixer.dk

BikeFixer

Shop.FishNote.dk

Fiskeri webshop design

EuroLimousine.dk

EuroLimousine

Catering.GranoLuppolo.dk

Catering GranoLuppolo

TopGearTrafik.dk

TopGearTrafik

SlagterAliBaba.dk

Slagter Alibaba

Chanelhoj.com

Chanelhøj Hjemmeside

Mooma.dk

Mooma

Shop.Fitnesslab.dk

FitnessLab
Vi skuffer ikke

Vi leverer det aftalte resultat

Vores eksistensberettigelse findes i teamets fælles ønske om, at levere et ærligt og godt arbejde med vores kunders digitale platforme, som bringer kunderne værdi og øget omsætning. Vi lover ikke guld og grønne skove, men vi garanterer forbedringer som også dokumenteres – og når vi så lover noget, så overholder vi det også. 

Kontakt os og hør nærmere