hvid
Hele Danmarks webbureau

Vi er landsdækkende

Vi er en mindre virksomhed som holder til i København. Vi er landsdækkende og har kunder på Sjælland, Fyn, i Jylland og øerne. Selvom vi hovedsageligt er et webbureau, så er vi ofte ude til møder med vores kunder, og har vores professionelle marketingkonsulenter ude i mange forskellige virksomheder i hele landet.

Hvem vi er

Om Nem Media

Vi er et team bestående af kompetente marketingfolk med sammenlagt mere end 25 års erfaring med marketing og grafisk design. Vi har alle intern uddannelse, som sikrer en grundlæggende bred forståelse af alle de ydelser, som vi tilbyder, men derudover har vi hver især vidt forskellige baggrunde. Vores uddannelsesbaggrunde spænder sig over hele marketingfeltet, og vi er en blanding af marketinguddannede, programmører, grafiske designere, skribenter og kommunikationsfolk. Derfor kan vi altid trække på de rette kompetencer til en specifik opgave og afholde konstruktive strategimøder, hvor alle kan bidrage med noget.

Vores eksistensgrundlag

Vores eksistensberettigelse findes i teamets fælles ønske om, at levere et ærligt og godt arbejde med vores kunders digitale platforme, som bringer kunderne værdi og øget omsætning. Vi lover ikke guld og grønne skove, men vi garanterer forbedringer som også dokumenteres – og når vi så lover noget, så overholder vi det også. 

I dag høster vi resultatet af vores arbejdsmetoder, og vores kunder kommer ofte gennem anbefalinger fra eksisterende og tidligere kunder. Vi ved derfor, at vores virksomhed lever af, at vores kunder er glade og tilfredse.

Nem Media webbureau lokaler
Nem Media logo væg
Perspektiv

Konceptet

Nem Media er bygget op om et simpelt koncept, som går på at skabe mere omsætning for vores kunder. Det er nemlig vores kunder som er i centrum, og får vores kunder succes, får vi succes. Vi lever nemlig af langsigtet samarbejde og anbefalinger fra glade kunder.

Vores mission

I en jungle af webbureauer og marketinghuse har vi en klar mission om at differentiere os gennem troværdighed og gennemsigtighed.

Vores vision

Vores vision er at blive hele Danmarks foretrukne marketinghus baseret på gode tillidsbaserede relationer.

miljoe-pakning-badge-100x100

Det praktiske

Hovedkontor og besøgsadresse:

Nem Media ApS
Høffdingsvej 34
2500 Valby
CVR-nummer: 37811769

Telefon: 42 81 11 10
E-mail: nem@nemmedia.dk