hvid
Test-3-seo
Søgemaskineoptimering

SEO med garanti

Vi har endnu ikke haft en kunde, hvis placeringer på Google vi ikke har forbedret væsentligt. Læs mere om hvordan vi arbejder og vores forskellige SEO pakker.

Læs mere
Google-ads
Annoncering på Google

Google Ads

Vi arbejder især med at optimere efter at få flest mulige relevante kliks til laveste mulige priser, mhp. at få flest konverteringer til den laveste klikpris. Vi justerer og tilpasser regelmæssigt.

Læs mere
FB-kampagner
Sociale medier

Facebook annoncering

Det virker bedst, jo mere nøjagtigt du rammer din målgruppe. Vi arbejder især med konverteringsoptimering og har fokus på din ROI.

Læs mere
Marketing-Pakker
Marketing samlepakker

Google, FB og Insta mm.

Der er stor besparelser ved at samle dine marketingaktiviteter hos os. Vi arbejder især med konverteringsoptimering og har fokus på din ROI.

Læs mere

Når din virksomhed skal have flere kunder online, kræver det en marketingindsats, hvor der er fokus på de faktorer som kan synliggøre din hjemmeside for de rette mennesker. Dvs. der skal igangsættes målrettede initiativer for at dirigere de rette besøgende ind på hjemmesiden. For at få succes med din virksomheds online marketing, er det derfor vigtigt med en god strategi, og den starter med identificering af din målgruppe. Ud fra det kan vi vurdere, hvilke platforme og kampagner der er mest hensigtsmæssige mhp. at tiltrække mere trafik og flere leads. Online marketing handler nemlig om, at vi skal skaffe mest mulig relevant trafik til din hjemmeside.

Metode

Sådan arbejder vi med jeres online marketing

Efter vi har identificeret din målgruppe og dermed potentielle kunder, kan vi hurtigt vurdere om det er Søgemaskineoptimering/SEO, Google Ads, Facebook Annoncering eller en kombination der skal til, når vi skal tiltrække flest relevante besøgende til din hjemmeside. Udover at skabe trafikken til siden, vil vi også arbejde med konverteringsoptimering, som drejer sig om, at vi skal gøre det tillokkende og nemt for de besøgende at foretage den tilsigtede handling (købe, booke, reservere eller lignende).

SEO med garanti

Søgemaskineoptimering er afgørende men ofte en langsigtet løsning

Noget af det vigtigste er, at din målgruppe finder dig på Google, når de søger efter noget, som du tilbyder. Derfor er søgemaskineoptimering (SEO) en essentiel del af en virksomheds online markedsføring. Det tager typisk et par måneder får man får nogle resultater af SEO, og det er derfor en god ide at sætte det i gang tidligst muligt. Jo mere omfattende der arbejdes med SEO, desto højere vil hjemmesiden som udgangspunkt rangere i Google. Vi tilbyder forskellige SEO-pakker til forskellige behov og ønsker.

Annoncering på Google

Google Ads er vejen til side 1 fra første dag

Google Ads (tidligere Google AdWords) er det betalte annoncer som bl.a. findes øverst når man søger efter noget på Google. Her betaler annoncøren en pris, hver gang der klikkes på annoncen. Vi kan hjælpe dig med Google Ads og få dig på side 1 fra start. Vi opsætter og optimerer løbende på dine Google Ads kampagner med fokus på at opnå de laveste klikpriser og højeste konverteringsrater.

Annoncering på sociale medier

Facebook Annoncering til at møde din målgruppe når de har tid og overskud

Nogle af de helt store styrker ved Facebook Annoncering er, at mange er på Facebook, når de har tid og overskud, at du kan målrette dine annoncer meget specifikke målgrupper, og at du kan blive vist med nogle vildt flotte og i øjenfaldende annoncer eller videoer. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra opsætning og grafisk design af annoncer, unikke illustrationer, tekster osv.