AdWords opsætning, drift og optimering

Større bureauer opkræver ofte store beløber for denne service, fordi de har høje omkostninger og lønninger, men vi har stor erfaring her, og kan hurtigt opstille en optimal AdWords kampagne, og derfor er vi billige. Vi har heller ingen binding på samarbejdet, og du kan til hver en tid opsige samarbejdet. Vi ved, at vi leverer resultater, der taler for sig selv, og derfor er binding ikke nødvendig.

 

Hvordan vi arbejder med din AdWords kampagne

For at udarbejde en optimal kampagne til dig, tager vi en snak med dig om dine forretningsbehov. Om du er interesseret i mange opgaver jævnt fordelt over ugen eksempelvis, eller om det er periodevis, fx at du vil have kunder når der er roligere perioder. Du kan løbende justere budgettet efter behov.

Opsætning af ny eller optimering af eksisterende kampagne

Vi analyserer dit marked, kunder og konkurrenter, og opsætter en optimal kampagne, uanset om du har en eksisterende reklamekampagne eller ønsker at få oprettet en ny.

Ved at finde og analysere søgetermer, kan vi i samarbejde vurdere, hvilke søgetermer/søgeord som skal fremtvinge de forskellige annoncer, som vi producerer.

Optimal udbytte af budget

Vi sørger for at identificere din målgruppe, så vi kan ramme dem direkte – og undgå at ramme irrelevante brugere på Google. På den måde sikre vi os, at dit budget bruges optimalt på at få nye kunder.

Garanterede resultater

Vi opsætter mål, så du kan se, hvor mange salg, bookinger, tilmeldinger eller lignende, som du har fået gennem AdWords, og det arbejde vi leverer. Du får derefter automatisk tilsendt målinger og rapport månedligt, så du hele tiden kan se, hvilke direkte resultater, der skabes af vores arbejde. Vi garanterer resultater.

Vi lever af glade kunder som tjener penge på de resultater, som vi leverer. Kontakt os for dialog om hvad vi kan gøre for dig, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.