grå cirkle-04
grå cirkle-04

Google Ads-pakker til virksomheder af alle størrelser

Mange større bureauer opkræver ofte store beløber for denne service. Det er selvfølgelig forståeligt, da de kan have høje omkostninger til store kontorlokaler, lønninger og andet. Det betyder desværre også, at det kan blive rigtigt dyrt, især for mindre virksomheder og selvstændige, at få administreret deres Google Ads optimering. Da det i forvejen koster penge per klik man for gennem annoncerne på Google, kan det i nogle tilfælde ikke betale sig, hvis man også skal betale høje priser for drift og optimering. Derfor har vi hos Nem Media besluttet, at det skal være billigt at komme i gang. Når først du kan se, at du tjener penge på det arbejde vi leverer, så tror vi på, at vi har et langsigtet samarbejde.

BASIS PAKKE

1.450,- / måned

Perfekt pakke til alm. hjemmesider

Søgeordanalyse

Opsætning af konto, kampagner og integration til Google Analytics

Løbende optimering og rapportering

Bestil pakke

BRONZE PAKKE

1950,- / måned

Perfekt pakke til små webshops og større hjemmesider

Søgeordanalyse

Opsætning af konto, kampagner og integration til Google Analytics

Løbende optimering og rapportering

Bestil pakke

SØLV PAKKE

3250,- / måned

Super pakke til de ekstra ambitiøse webshops

Søgeordanalyse

Opsætning af konto, kampagner og integration til Google Analytics

Op til X annoncegrupper

Google Shopping

Remarketing

Audience Targeting

Løbende optimering og rapportering

Bestil pakke

GULD PAKKE

4950,- / måned

Optimal pakke for de største webshops

Søgeordanalyse

Opsætning af konto, kampagner og integration til Google Analytics

Op til X annoncegrupper

Google Shopping

Remarketing

Audience Targeting

Microsoft Ads opsætning og optimering

Konverteringsoptimering og rådgivning

Løbende optimering og rapportering

Bestil pakke

Har du også behov for SEO, Facebook Annoncering eller andre af vores online marketing services, tilbyder vi gode samlerabatter.

hvid
Vi hjælper dig helt fra start

Opsætning af ny Google Ads konto

Hvis du ikke har en Google Ads konto i forvejen, kan vi oprette og opsætte den for dig. Du bliver 100 % ejer af denne, og kan derfor altid vælge selv at administrere den eller få andre til det senere. Vi sørger for, at den er forbundet til din hjemmeside eller webshop. Desuden forbinder vi den til Google Analytics, så du får besøgstal, konverteringsrater og andre nøgletal samlet.

 

Google-ads
Marketing startpakke til hjemmeside
Få nye øjne på din Google Ads

Optimering af eksisterende Google Ads konto/kampagner

Vi analyserer dit marked, kunder, konkurrenter, evt. konverteringsrater og klikrater mm. Dette gøres, for at kunne vurdere, hvor og hvordan vi skal optimere kampagner og annoncer. Derefter tilpasser vi dine eksisterende Google Ads kampagner eller opsætter en optimal kampagne, som udnytter dit budget bedst muligt. Vi går i dybden med din hjemmeside eller webshops statistikker og analyserer os frem til, hvor du får for lidt konverteringer kontra forbrug på klik. Derefter kan vi se og optimere der, hvor det er nødvendigt, så der ikke bruges penge uden Return on Investment (ROI).

Google Ads priser og pakker

Variable priser til forskellige behov

Vi har kan hurtigt opsætte en optimal Google Ads kampagne, og det behøver derfor ikke være dyrt. Priserne starter fra 1450,- per md., og vi har ingen binding på samarbejdet, og du kan til hver en tid opsige samarbejdet. Vi ved, at vi leverer resultater, der taler for sig selv, og derfor er binding ikke nødvendig.

Især søgeord og termer med stor forespørgsel koster mere. Derfor kan en god strategi være, at man finder nogle relevante søgeord og termer, hvor der ikke er lige så stor konkurrence. Vores kunder har stor succes med dette.

Googles priser per klik afgøres ikke af os, men hvor meget annoncørerne ønsker at betale for forespørgslen, som fremtvinger annoncen. Ligesom ved en auktion, så for man vist sin annonce mest, hvis man er villig til at betale mere end konkurrenterne. Vi kan dog skrue på nogle ting og gøre annoncerne så konkrete for søgetermer, at det bliver meget billigere for dig. Der er nemlig lavere konkurrence, når annoncerne fremtvinges af strategiske søgeord.

Det er dig, der bestemmer hvor mange penge du vil bruge på Google hver måned. Det er meget forskelligt fra kunde til kunde og for forskellige brancher, hvad der er optimalt. Vi vil rådgive dig ifm. budgetplanlægningen. Du kan fx vælge kun at få vidst dine annoncer, når du i perioder ønsker mere aktivitet i din forretning.

Google-ads
Google Ads
Nemmedia website 2020 Grå bund negativ-04

Sådan sørger vi for din succes med Google Ads

Søgemaskiner som Google bruger et komplekst sæt regler for at bestemme, hvilke sider der skal vises for en given forespørgsel/søgning. Der er utallige regler at forholde sig til, men nogle af de mere afgørende rangeringsfaktorer er links, indhold, sidestruktur, pagespeed (hastighed) og aktivitet.

a19

Opsætning og tilknytning

Opsætning af konto, kampagner og integration til Google Analytics.

søgemaskineoptimeret-hjemmeside

Søgeordsanalyse

Vi analyserer dine søgeord, målgruppe, markedet og sørger for at være godt klædt på til netop din Google Ads optimering.

Grafisk-design

Annoncer og kampagner

Vi udarbejder meget nøjagtige annoncer til dine konkrete søgeord, så du får de mest relevante kliks, som har størst sandsynlighed for at lede til salg.

Søgeordsanalyse-og-statistik

Regelmæssig optimering

Løbende og regelmæssig overvågning af kontoen, samt optimering af annoncer og budgetter mm., for at få de bedst konverterende klik til lavest priser.

a18

Tilvalg

Vi kan også sørge for at opsætte Google Shopping, Remarketing, Audience Targeting og overføre annoncer mm. til Microsoft Ads, samt sørge for optimeringen.

Rapportering-og-statistik

Analyse, statistik og rapportering

Vi sender løbende rapporter med meget overskueligt data. Du kan også se, hvordan det går med dine annoncer og konverteringsrater, budget og meget andet.

hvid
Hvordan vi arbejder med din Google Ads konto

Hvorfor vælge os

Vi har gennem årende overtaget drift og optimering af mange Google Ads kontoer, hvor der tidligere har været et andet bureau på opgaven. Vi ser ofte at kontoen har været automatiseret, og der altså ikke er blevet brugt den nødvendige tid på, at skrue på kampagner, annoncer, søgeord/termer og budgetter mm. Det er en stor fejl, da der hele tiden sker nyt hvad angår Google. Desuden sker der hele tiden ændringer i klikpriser, forespørgsler og konkurrence mm. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis ikke dit budget tilpasses disse ændringer. Det er også vigtigt at være opmærksom på, om dine kunders købsadfærd ændrer sig, for så er det en god ide at få tilpasset annoncerne. Så får annoncerne en bedre konverteringsrate. Især konverteringsraten er jo altafgørende for dig, hvis du skal have flere salg, bookinger, reservationer eller andet. Hos Nem Media får du en fast kontaktperson, som regelmæssigt følger din Google Ads konto, og sørger for tilpasninger, når det vil optimere din konverteringsrate.

Uanset om du har en eksisterende reklamekampagne, som vi skal optimere, eller om du ønsker at få oprettet en ny og starte på en frisk, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og hør nærmere