Marketing rådgivning

Vores erfaring fortæller os, at vores kunder ofte kan bruge en marketingkonsulent, til de opgaver som de ikke selv har tid til, eller som ikke er deres kernekompetencer. Derfor tilbyder vi at agere som ekstern marketing medarbejder/konsulent. På den måde kan vi rådgive dig ifm. din virksomheds markedsføring, eller helt/delvist drive nogle marketingaktiviteter for dig.

Vi ved, at man som virksomhed har travlt med meget andet, og derfor ikke altid kan overskue at undersøge 5-10 forskellige marketinghuse, for at finde frem til det optimale. Desuden har man ikke nødvendigvis de rette kompetencer, til selv at drive markedsføringen optimalt.

Vi hjælper bl.a. med at gennemskue markedet

Det kan være svært at gennemskue markedet, hvis man fx skal have ny hjemmeside, webshop, SEO, AdWords eller lignende, da det ofte kan virke som en jungle med de mange virksomheder derude. Her kommer vi gerne med en anbefaling, og vi kender markedet. Det starter med, at vi hører om jeres ønsker, hvorefter vi anbefaler en eller flere udbydere, som vil kunne løfte jeres opgave bedst, og til en god pris. Derefter indhenter vi uforpligtende tilbud til jer, som typisk er langt billigere, end hvis I selv indhenter dem, da vi har et stærkt netværk og ikke er bange for at forhandle priserne. Da vi kender markedet, kan vi hurtigt gennemskue overpriser og useriøse bureauer. Derfor slipper du, for at skulle bekymre dig for, om du har valgt rigtigt.

Vi har erfaring med alt lige fra radio/tv-reklamer, trykte medier, AdWords, SEO, Facebook, LinkedIn og online annoncering på websites, blogs og nyhedsbreve mm.

Kontakt os for dialog om hvad vi kan gøre for dig, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.