Innovativ tilgang til online marketing – projektledelse

Nem Media er et mediebureau som har mange års erfaring med online markedsføring. Med mere end 10 års erfaring med hjemmesideproduktion, søgemaskineoptimering/SEO, AdWords, LinkedIn og Facebook annoncering mm., har vi opbygget et kæmpe netværk i den digitale verden. Det er netop dette netværk, som kommer vores kunder til gode. Vi differentierer os nemlig fra de fleste i branchen, ved at benytte os af vores netværks forskellige ekspertiser, når vi udarbejder og udfører din marketingplan.

Fast konsulent

Når du er kunde hos os, er du i sikre hænder, og vi tager det fulde ansvar for aftalte opgave – og du får en fast kontaktperson. Vi sørger for, at hver del af opgaven ligger hos den freelancer eller virksomhed, som har størst ekspertise i netop det felt, og sikrer at der ikke betales overpriser.

Billigere end at gøre det selv

Vores samarbejdsaftaler med vores netværk af virksomheder og freelancere er yderst gode, og vi får op til 50 % på deres normalpriser, hvilket kommer vores kunder til gode. Vi er altid konkurrencedygtige på prisen grundet de høje rabatter, som vi får, da vi sender mange opgaver ud regelmæssigt.

Kompetent projektledelse

Alt samles og kvalitetsgodkendes af os, så du får altid det 100 % færdige produkt efter dine ønsker og anvisninger. Vi kan påtage os hele eller en del af din markedsføring.

 

Projektledelse online marketing

 

 

Kontakt os for dialog om hvad vi kan gøre for dig, og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.