grå cirkle-04
grå cirkle-04

SEO-pakker til virksomheder af alle størrelser

BASIS SEO-PAKKE

2000,- / måned

Rådgivning til hvad du selv nemt kan gøre for at forbedre din SEO

Redigering af indholds- og produkttekster, så de bliver søgemaskineoptimeret

Løbende optimering af op til 6 søgeord

Teknisk SEO

On-page SEO

kvartalsvis rapportering

Og meget mere

Bestil pakke

BRONZE SEO-PAKKE

3000,- / måned

Redigering af indholds- og produkttekster

Udarbejdelse af professionelle SEO-tekster

Løbende optimering af op til 10 søgeord

Konverteringsoptimering

Teknisk SEO

On-page SEO

1 gratis link per måned

Kvartalvis rapportering

Og meget mere

Bestil pakke

SØLV SEO-PAKKE

5000,- / måned

Redigering af indholds- og produkttekster så de er søgemaskineoptimerede

Udarbejdelse af professionelle SEO-tekster

Løbende optimering af op til 20 søgeord

Op til 3 blogindlæg per månedligt

Konverteringsoptimering

Teknisk SEO

On-page SEO

1 gratis link per måned

Månedlig rapportering

Og meget mere

Bestil pakke

GULD SEO-PAKKE

8.000,- / måned

Redigering af indholds- og produkttekster så de er søgemaskineoptimerede

Udarbejdelse af professionelle SEO-tekster

Løbende optimering af op til 40 søgeord

Op til 5 blogindlæg per månedligt

Hastighedsoptimering / PageSpeed

Konverteringsoptimering af alle relevante sider og undersider

Teknisk SEO

On-page SEO

2 gratis link per måned

Månedlig rapportering

Og meget mere

Bestil pakke

Har du også behov for Google Ads, Facebook Annoncering eller andre af vores online marketing services, tilbyder vi gode samlerabatter. 

hvid
Tilpasning af pakkerne

Skræddersyede SEO pakker til små og mellemstore virksomheder

Vi tilbyder skræddersyede SEO pakker. Selvom SEO pakkerne indeholder standard services, så tilpasser vi stadig pakken til netop din hjemmeside eller webshop. Det betyder sådan set bare, at vi hovedsageligt vil fokusere på de faktorer i pakken, som kan rykke dit site hurtigst op i Google. Sådan ser du resultaterne hurtigt og kan mærke det øgede besøgstal, salg, bookinger og andet. Du kan se hvad pakkerne indeholder og vælge pakke længere nede på siden. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning. Når du har valgt en af pakkerne, så sørger vi for, at den tilpasses til din hjemmeside eller webshop. Formålet med tilpasningen er, at vi får fokuseret på de faktorer, som vil skabe de hurtigste og bedste resultater for dig.

SEO
seo1
Søgemaskineoptimering tager tid

SEO er en proces

SEO er en forkortelse af det engelske Search Engine Optimisation eller på dansk søgemaskineoptimering. Det handler om, at få sider til at rangere højere i søgemaskiner som Google. Søgning, især igennem Google, er den hyppigste måde folk opdager indhold online. Derfor vil højere rangering på Google føre til en stigning i trafikken til dit websted. Processen tager typisk et par måneder, før man ser større resultater. Vil man i stedet have noget, som virker her og nu, skal man overveje Google Ads. Der er det muligt at have en annonce på side 1 ved selvvalgte søgetermer – allerede i morgen.

Trafik gennem Google

Hvor mange besøgende får man

For en typisk søgeforespørgsel vil resultat nummer 1 modtage 40-50 % af den samlede trafik for den konkrete forespørgsel, hvor resultat nummer 2 og 3 modtager lidt færre trafik. Jo længere fra toppen et websted findes, desto færre besøg vil webstedet typisk modtage. Hvis dit website ikke findes på en af de første 3 sider, kan I opleve at få minimal trafik og måske ingen. Vi anbefaler, at arbejde med de lavt hængende frugter. Dvs. at vi arbejder fokuseret på de søgeord, hvor du hurtigst får resultater.

SEO2
Nemmedia website 2020 Grå bund negativ-04

Sådan vi forbedrer din placering

Søgemaskiner som Google bruger et komplekst sæt regler for at bestemme, hvilke sider der skal vises for en given forespørgsel/søgning. Der er utallige regler at forholde sig til, men nogle af de mere afgørende rangeringsfaktorer er links, indhold, sidestruktur, pagespeed (hastighed) og aktivitet.

Gode-seo-tekster

Indholdet

er noget af det vigtigste, som Google kigger på, for at afgøre om en hjemmeside er relevant for en given søgeforespørgsel. En stor del af SEO er at skabe indhold, der er målrettet mod de søgeord, som brugerne søger efter. Altså skal teksterne på hjemmesiden klart fortælle Google, hvad det er, som man finder på siden. Det kan vi producere til dit website, og vi bruger værktøjer til at finde de søgeord, som potentielt vil give jer flest besøgende.

a26

Sidestruktur

er endnu en vigtig faktor. Websider er skrevet i HTML, og HTML-kode skal være struktureret, da dette påvirker søgemaskinernes evne til at læse og evaluere en side. Ved bl.a. at inkludere relevante søgeord i webadressen, titlen og overskrifterne på siden, kan man gøre det nemmere, men også selve opbygningen under produktionen af websiden vil have betydning.

Linkbuildingpakker

Links

fra andre hjemmesider spiller en afgørende rolle, da et link ses som en afstemning af kvalitet fra andre hjemmesider. Dette kaldes link-building. Det er dog ikke alle links, som er gode links. De skal helst have relevans og selv være rangeret forholdsvis godt. Vi har gennem vores netværk altid mulighed for at hjælpe jer med nogle kvalitetslinks, og vi er ikke bange for at tage kontakt til højere rangerede websider, blogs eller lignende, som kunne linke til jer.

Pagespeed

Pagespeed

kigger vi på, og ser hvor hurtigt søgemaskinerne læser/loader dine sider på webstedet. Denne del har sammenhæng med sidestrukturen. Det er ikke nødvendigvis afgørende at den er hurtig, men derimod kan det have stor betydning, hvis den er langsom.

a27

Aktivitet

er, når der er liv i sitet, fx ved at der jævnligt uploades blogindlæg, anmeldelser eller på anden måde relevant indhold. Det kan vi producere for dit website og sørge for automatiseres, så der altid er aktivitet på dit websted.

Rapportering-og-statistik

Analyse, statistik og rapportering

Ved hjælp af Google Analytics sørger vi for, at du får overblik og indblik i besøgsdata. Du vil kunne se, hvor mange besøgende du får, hvorfra de kommer og meget mere. Vi sender desuden løbende rapporter med meget overskueligt data.

hvid
Pakker til både små- og mellemstore virksomheder

SEO-løsninger til alle uanset behov

Vi tilbyder skræddersyede SEO-løsninger til alle vores kunder. Derfor spildes der hverken tid, penge eller energi på søgeord, fraser og teknisk indhold som ikke kommer din virksomhed til gode. Det hele handler om, at hæve din omsætning. Det fantastiske ved Søgemaskineoptimering er, at resultaterne er målbare, og vi giver dig en status hvert kvartal. Du får også adgang til Analytics, skulle du ikke allerede have dette. Dermed kan du selv dagligt følge med i resultaterne, og følge stigningen i dine besøgstal.

For at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder, kan man få en indikation af SEO-omfang og priser på vores services. Vi tager udgangspunkt i de 4 pakker ovenfor, når vi udarbejder tilbud. Bestiller du en af SEO-pakkerne, så sørger vi for at tage kontakt til dig indenfor 24 timer, og få tilpasset SEO pakken til din hjemmeside elle webshop.

I en jungle af webbureauer vælger vi at skille os ud, ved at være troværdige, holde hvad vi lover (selv hvis vi skal gå en ekstra meter), og have fair priser.

Kontakt os og hør nærmere